کد خبر:۳۷۳۸۱۷
معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه لرستان:

اختصاص بیش از  ۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بودجه پژوهشی در دانشگاه لرستان

معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه لرستان از اختصاص هفت میلیارد و 643 میلیون و 100 هزار تومان بودجه پژوهشی در دانشگاه لرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرمآباد، فیضیان، معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه لرستان امروز در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه لرستان گفت: بودجه پژوهشی پیشنهادی دانشگاه لرستان هفت میلیارد و 643 میلیون و 100 هزار تومان است و این در حالی است که بودجه پژوهشی دانشگاه تهران چندین برابر بودجه این دانشگاه است.

 

وی بر ضرورت افزایش سهم اعتبارات پژوهشی و فن‌آوری از تولید ناخالص داخلی تاکید کرد و افزود: باید در راستای افزایش تعامل و همکاری دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی با بخش خصوصی و افزایش سهم این بخش در تامین اعتبارات تحقیقاتی تلاش کنیم.

 

معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه لرستان با اشاره به پایین بودن بودجه پژهشی تصریح کرد: با پشتیبانی از پژوهش های کاربردی می توانیم در مسیر تولید علم گام برداریم.

 

فیضیان با تاکید بر اینکه برای تولید علم باید پول صرف شود، تصریح کرد: توسعه و نوآوری حاصل از دانش تولید شده خود پول میآفریند.

 

وی با اشاره به جایگاه نخست کشورمان در تولید علم بر اساس اعلام پایگاه اسکوپوس گفت: این رتبه در حالی برای کشورمان رقم خورده ست که ما در حال تحریم هستیم و در مقابل کشور ترکیه که شرایط بهتری نسبت به ما دارد و از طرفی با اروپا نیز در ارتباط است چنین جایگاهی را ندارد.

 

معاون پژوهشی و فن آوری دانشگاه لرستان گفت: ایران در تولید مقالات ISI نیز در جایگاه خوبی قرار دارد؛ اما مسئله که اهمیت دارد این است که ما بتوانیم علم تولید شده را به ثروت تبدیل کنیم.

 

فیضیان با بیان اینکه ایران در شاخص دستیابی به فن آوری در رتبه چهل و پنجم قرار دارد و این رتبه متوسطی است، تصریح کرد: سهم اعتبارات پژوهش و فنآوری از تولید ناخالص داخلی در کشورمان 42 درصد است این مقام کمی است؛ چرا که در برخی از کشورهای اروپایی این رقم بعضا به بالای دو درصد هم می‌رسد.

 

وی هزینه تحقیق در ایران را سالانه 66 دلار عنوان کرد و ادامه داد: این رقم در برخی از کشورها تا 10 برابر هزینه تحقیق در کشورمان است؛ بنابراین ضرورت دارد که این رقم نیز افزایش یابد.

 

معاون پژوهشی و فن آوری دانشگاه لرستان با اشاره به اینکه سال 2010 هزینه‌های تحقیق در ایران رشد منفی داشته و از 52 درصد به 45 درصد کاهش یافته است؛ اما با این حال طبق آمارهای جدید این وضعیت مقداری بهتر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار